0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Millet oyunu bilinçli  olarak kullandı

Seçim günü oyumuzu kullandıktan sonra sevdiğim ve saygı duyduğum büyük bir medya patronuyla İstinye Park'ta buluşup kahve içtik. Sohbet esnasında, 'seçmen bu seçime bayağı ilgi gösteriyor bakalım bugün sonuç nasıl olacak' derken, medya patronu olan ağabeyim, "Kesinlikle AK Parti tek başına iktidara gelecek muhalefet dökülecek" dedi. Gözler bana çevrildi bende başımı sallayarak "inşallah bu millet devletin bekası ve hizmetin devamı için AK Parti'yi tek başına iktidara getirecek" dedim. Ve öyle de oldu. AK Parti büyük karalamalara, iç ve dış güçlerin oyunlarına rağmen tek başına ezici çoğunlukla yani yüzde 50 oyla iktidara geldi. Muhalefet partilleri ise adeta döküldü. 

Millet olarak rahata erdik 

Yenilen pehlivan güreşe doymaz derler ya, ağır yenilgiye uğrayan bazı muhalefet partililer, "AK Parti'nin yüzde elli oy alması Cumhurbaşkanı'nın desteğinden dolayıdır" diyorlar. Ah be ahmaklar Cumhurbaşkanı değil Devlet Başkanı diyeceksiniz alışın artık devlet başkanı demeye. Erdoğan AK Parti'nin kurucusu ve AK Parti'nin adayı olarak Cumhurbaşkanı seçildi tabiki hükümete destek olacak. Vatandaşın verdiği mesajı halen anlamıyorsunuz. Vatandaş diyorki, "Kardeşim biz 13 yıldır Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetinden memnunuz. İlk kez millet olarak rahatlığa erdik, eskiden hastanelere gidebilmek için torpil arayışı içinde idik, eczanelerden veresiye ilaç alırdık, sularımız haftada 4 gün akardı,  sokaklar pislikten geçilmezdi, fakirlik fukaralık hat safhadaydı, çocuklarımız baş örtüsünden dolayı ünüversitelerin kapısından kovulurdu. Şimdi Allah'a şükür bunları yaşamıyoruz" diyorlar. 

Oyun üstüne oyun oynadılar 

Şimdi ise ülkemizin ekonomisi iyi, sanayide, teknolojide büyüyoruz, eskiden borç alan ülke iken şimdi borç veren ülke olduk. Diğer partiler ne yaptılar? CHP, MHP, HDP, bazı medya gurupları ve cemaat ile bir araya gelerek oyun üzerine oyun oynadılar. Allah'a çok şükür bu millet artık gerçekleri çoğu siyasilerden daha iyi gördüğünden dolayı oyuna gelmedi. Şimdi millet hükümetten istikrarın aynen devam etmesini, ülkemizde ne kadar terör örgütleri varsa hepsinin kökünün tamamen kazınmasını, yatırımların devam etmesini, milli politikanın sürdürülmesini, kendi silahımızı, uçağımızı, tank, tüfek her ne ise hepsinin yapımının da devam etmesini istiyor. AK Parti'ye oy veren bu Millet başka neler istiyor biliyor musunuz? İnsanların din, dil, ırk ayrımı olmaksızın özgürce yaşayabileceği yeni bir anayasa, daha güçlü demokrasi, devletin içine sızmış olan sinsi oluşumların temizlenmesini istiyor. Tabi bir de meydanlarda verilen sözlerin bir an önce yetine gelmesini istiyor. Ne diyeyim CANAB-I ALLAH YENI HÜKÜMETE GÜÇ KUVVET VERSİN. KİM SAMİMİ DUYGULARLA BU ÜLKEYE, DEVLETE, MİLLETE HİZMET EDİYOR İSE ALLAH  ONLARDAN RAZI OLSUN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX